tirsdag 27. november 2012

Ski og løp!

Da jeg kom på SFO for å hente Jakob i dag, fikk jeg se en stolt gutt som hadde fått skilua si fra Lier IL. Ute regna det og alt var bare grått og trist. Pappa, pappa, kan ikke vi dra på skitur i dag a?
Måtte jo teste den nye lua vet du!
Så da var det bare for far å styrte ut i garasjen når vi kom hjem. Fram med strykejern og glider,hmmmm- merka at det var en stund siden sist. Men skia ble preppa og vips satt vi i bilen på vei til Eggevollen for første skitur denne sesongen.
Forholdene var strøkne, -2grader og ca 40cm snø. Litt trøblete med smørning, forsøkte først med VR50, men det ble det bare bakglatt og kladdete. Deretter forsøkte vi oss på VR45, det funka langt bedre. 6km i eventylandskap gjorde susen, junior strålte og var meget fornøyd med turen.
Da vi kom hjem var det bare å få av seg skiskoa, spise et par knekkebrød for deretter å knyte på seg løpeskoa. I Lierbyen er det vel omtrent 1cm våt snø, så vi snakker om stor kontrast. Turen ggikk langs linja opp til Reistad. Regn blir til sludd, deretter blir det tørrere og tørrere snø jo lenger opp jeg kommer i Lierbakkene.
Det er utrolig deilig å løpe når det er mye vær. I kveld blåste det frisk nordavind, og det var til tider tett snøvær. Mykt underlag som gjør at du nesten føler at du løper på et teppe. Løper om Damtjern, Tranby og ned til Lier igjen.
13km, 5.16 i snittfart og 129 i snittpuls:)
http://connect.garmin.com/activity/247359948

1 kommentar:

  1. Så koselig med en liten skitur med sønnen din :)

    Jeg er nok heller omvendt av deg når det gjelder løping ute i "vær". Jeg foretrekker mest vndstille jeg når jeg skal ut og løpe ;)

    SvarSlett