onsdag 17. oktober 2012

Treningsvakum 10km

Så er høsten kommet for fullt, og jeg er kommet inn i en periode som hverken smaker fugl eller fisk.
Har forsåvidt hatt noen mål om å være med på både Hytteplan og Fredrikstad, men det er flere i familien som driver med idrett. Så da er det bare å stille opp på div. cuper og arrangement.

På den andre siden, så er jeg litt ferdig med med sesongen kjenner jeg. Hovedmåla er nådd, så noe av motivasjonen er blåst litt avgårde. Så nå skal jeg forsøke å gjøre noe som jeg tror er lurt.
De neste to tre ukene skal jeg la dagsform og lyst få styre, la treningsmodus og kropp få gå litt i krabbegir. Kanskje litt rulleski og spinning som alternativ trening. Så tar jeg tak i starten av november og begynner forberedelsene til neste sesong.

Men litt løping må det bli, så derfor inviterer jeg til en rolig langtur førstkommende søndag fra Liungbanen kl. 09.30. Planen er å løpe ned til Drammen og løpe oppover langs Elveparken, så snur vi etter ca 1,5t og løper tilbake til utgangspunktet. Velkommen skal du være:)

Dagens lille vakumtur gikk selvfølgelig på linja i fri dressur!
http://connect.garmin.com/activity/234432222

3 kommentarer:

  1. Hvis vi snakker rooolig tur så er jeg med til søndag :-) Har slitt litt med kroppen i det siste så trenger en langtur

    SvarSlett
  2. Rooolig tur høres kjempefint ut Kjetil:)

    SvarSlett
  3. kanon! da stiller jeg på Liungenbanen til søndag. Løping langs elveparken blir bra :-)

    SvarSlett