søndag 25. september 2011

Oslo Maraton 2011

Så var dagen her! Våknet kl. 07.15 med sug i magen. Har småhangla med bihulevondt de siste dagene, så jeg var litt spent på om det hadde sluppet taket i løpet av natta. Det var ihvertfall bedre enn i går.
Da var det bare å slenge innpå obligatorisk havregryn med rosiner, halv kaffekopp og sette seg i bilen.

Traff Gjermund Sørstad mens jeg skiftet. Vi pratet om løst og fast, og kom innpå slutt tid. Jeg spurte om han håpet å se tredvetallet i dag. Gjermund humret og sa at om det skjedde, ja da skulle han ta skjegget:)

Etter å ha levert inn sekk og utstyr var det bare å komme seg til start. Hoppet over gjerdet og fant fartsholder for 3 timer. Like greit å være offensiv tenkte jeg.
De første 10, 15 og 21 km gikk etter planen. Følelsen var god, beina fine og det var lett å følge 3 timers gjengen. På 28km begynte de første tegnene å komme på at ikke alt var på stell. Litt tunge bein plutselig, litt vondt i magen, hmmm......

Etter 33km beynte jeg å slite, måtte jobbe med steget som ikke var der:)
Etter 37km var det stopp, helt stopp! Måtte rett og slett over i gange, beina var gele og jeg var i overkant sjakete. Nå kom ikke dette akkurat som noen bombe med tanke på at sist jeg løp en langtur var 13 juni.
Av erfaring vet jeg at det er greit å roe helt ned, og med et par gel kom jeg meg igjen såpass at jeg kunne forsøke meg på noe som lignet løping.

Jeg kom inn på tida 3.08.36 og det er jeg etter forholdene superfornøyd med:)
Bare for å nevne det: Gjermund kom inn på 2.35.44, ho,ho!
Øystein i steget!


Øystein Mørk løp halvmaraton og satte ny pers: 1.11.17 Grattis!
Lise gikk på en smell, men kom seg under 1.55 - slett ikke ille på en tung dag;)
Henriette med sine nye sko kom seg lett i mål på 2.17.32
Så var det Per da, som fikk låsning i kneet sist onsdag. Han har haltet og slitt hardt de siste dagene. Tankene rundt operasjon har svirret. Til alles overraskelse snek Per seg inn i startrekka og gjennomførte med stil - hva er denne mannen laget av? 2.10.30

Ja,ja det var årets Oslo Maraton i korte trekk. Helhetsinntrykket i år var at det hele var litt større, litt bedre enn i fjor. Gleder meg allerede til neste år!
Det som kanskje tar kaka i dag er at mens jeg har vært å løpt, har svigerfatter vært hjemme hos meg og snekkra på det nye treningsrommet vi setter i stand - bortskjemt jeg!!!! Neida, bare veldig heldig med valg av svigerfar:)

http://connect.garmin.com/activity/116923346

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med vel løpt ! Syntes tia er bra jeg :) Hadde en ganske lik dag som deg. Men jeg kom jo inn på 3:35 da. Lykke til videre !

    SvarSlett
  2. Grattis med løpet og en flott tid!! 3.08 og nytt treningsrom er en god søndag :-)

    SvarSlett