lørdag 19. februar 2011

Hauern en uke for sent!

I dag ble jeg hentet klokka 08.00 av svigerfar og svoger. Med nypreppa ski var vi klare for å rusle Hauern løypa en uke etter løpet. Ingen av oss er noen racere på ski, og ingen av oss har gått 42 km på ski tidligere. Så planen var å ta det rolig, med kvikk lunch og varm saft.

 Vi kom opp til Kanada 08.30 til minus 10 grader, smurte tre lag med VR 40 og la i vei. Føret var litt trått, men festet var supert og det er jo greit når de første 9 km stort sett går oppover.
Staute karer like ved Fallet.

Det var deilig å passere Sneisene, endelig litt helling nedover og nesa i riktig retning mot Spiralen.
Sneisene

Turen mot Drammen gikk greit, lite folk i løypene. Vi traff på en person mellom Kanada og Saga. I enkelte dalfører var nok tempen nede mot 15 - 20 minus, det svei litt i ansiktet her og der.
Vi tok oss tid til småstopper underveis med litt drikke og litt å bite i.
Godt med næring.

Det var nydelige forhold når vi kom opp i området rundt Skimten. Nysnøen lå hvit og vakker nesten som bomull, og sola stakk såvidt fram en gang i mellom. Her begynte det å dukke opp noen flere skiløpere også.
Eventyrforhold!

Rett etter at jeg hadde tatt dette bildet gikk jeg skikkelig på snørra. Bakken var passe bratt og skia skøyt ordentlig fart. Plutselig var det en kvass sving mot høyre, jeg la merke til det, men kroppen min på 197 cm var som sirup. Et skikkelig svev ut i nysnøen var ikke til å unngå, morro!


Iren plukka opp tre passe slitne karer på Spiralen.
Alle var enige om at det hadde vært en fin tur!

http://connect.garmin.com/activity/69010592

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar