søndag 9. desember 2012

Rolig langtur 32km

For å få unna det som må gjøres i en travel førjulstid sto jeg opp kl. 06.25 i dag.
En solid frokost bestående av havregryn, kaffe og juice ble fortært. Deretter var det bare å kle seg for minus 7 grader og lett snøvær.
Rett før kl.07.00 løp jeg i retning Drammen. Tenkte jeg skulle løpe mot Solberelva og snu der, men da jeg startet ferden langs Drammeselva ble det surt. Skikkelig surt, med vind rett imot blandet med  finkorna snø som prikket godt i ansiktet. Snudde derfor ved Bragernes torg, og satte kursen for Lier
igjen.
Søndags morgen på Bragernes torg.

Løp  opp til Lierkroa, videre opp Lierbakkene. 3-4cm snø på gangstiene gjorde det mykt å løpe, godt for beina.
Her er et forsøk på å knipse noen flotte istapper i Lierbakkene, men det dampa så voldsomt fra hendene mine, så bildet ble noe uklart.

Turen gikk videre til Kjenner på Lierskogen før jeg svingte opp mot pukkverket og Ringveien. Løp opp til Kraft før jeg tok Kraftveien ned til Hennumtorget.
Vinter i Kraftveien
Litt tungt føre i dag, men uansett godt for kroppen med en bra langtur.
Snittfarta ble på 5.20 og snittpulsen på 131

http://connect.garmin.com/activity/250381162

1 kommentar:

  1. Jøsses! Det er virkelig imponerende da, å løpe over 2mil på slikt et føre.. I tillegg til at du faktisk sto opp så tidlig, på en søndag, for å løpe. Da snakker vi dedication gitt :)
    Men jeg er ganske "enig" med deg i at det å være ute og trene (jeg går da når det er såå tidlig på morgenen), er en herlig følelse. Jeg syns det er deilig å være litt "alene", før alle andre har stått opp :)

    SvarSlett