fredag 23. desember 2011

Tung 20km på mølla

I dag var tiden inne for den første langturen på mølla. Etter en solid hvaregryntallerken og litt kaffe, hoppet jeg på Sportsmasteren og gampet i vei. Ganske raskt oppdaget jeg at ikke alt var som det skulle.
Pulsen lå stabilt ti slag over normalen. Derfor kjørte jeg ned tempoet litt og lå mellom 5.0 - 5.15 resten av turen, uten at pulsen roet seg. Jeg har hostet litt de siste dagene, men ellers følt meg i helt grei form. Men det er tydeligvis noe bugs i kroppen som irriterer. Beina var også litt tunge i dag, men det henger nok sammen med spinninga i går.

Sikkert greit å roe ned et par dager, så får jeg håpe det gir seg - eller at jeg svettet det ut i dag. For jeg svettet unormalt mye i dag. Måtte tørke opp dammer på begge siden av mølla:)

Nå er det øyeblikkelig jul, og jeg skal i gang med å lage årets krumkaker.


I romjula får jeg sette meg ned å oppsummere sesongen og skrive litt om året det var litt bratt. Og hvis formen er der blir det en langtur med Mørken - det er noe å se fram til.
God Jul til alle treningsglade der ute!

http://connect.garmin.com/activity/135941912

1 kommentar:

  1. 20 km på mølla! Det får'n si :-) hadde planlagt en tur i dag jeg også, men slik ble det ikke... Lekre krumkaker du ;-) God jul!

    SvarSlett