søndag 9. mai 2021

Uke 18 del 2.

To økter til er gjennomført siden sist innlegg for denne uka. Planen var å holde igjen, ta det med ro, for så å øke litt mengde og etterhvert fart fra om med neste uke. Men, det er som kjent ikke alltid like lett å holde seg til planen i praksis.

Har vært flink til å holde tak i disse kjedelig styrkeøktene for knær og hofter, kjenner at dette har noe for seg.Fredag skulle jeg bare ut å lufte kroppen en kort tur før middag. Følte meg lett og fin i beina etter flere uker med lite løping. trodde jeg lå et sted mellom 4.45. - 4.55. uten at jeg kikket på klokken. Lett kupert runde, ingen vondter, bare overskudd. Oppsummering på Strava viste 4.21 i snittfart - med andre ord - totalt fartsblind.

I dag søndag tenkte jeg det var greit å dra ned til Lierkroa for å løpe Linnesrunden om Gullaug, flat og fin løype på 5,7km som har fått litt ekstra oppmerksomhet etter at Sondre Norstad Moen har lagt inn denne runden i sitt treningsunivers. Han har jo fått kjørt seg i denne runden han også :)Sondre på treningstur i Linnesrunden

Hør mer fra treneren her: https://radio.nrk.no/podkast/i_det_lange_loep/sesong/1

Min plan var å forsøke litt tempo + litt mengde siden det gikk så lett på fredag. Hvis det skulle smelle i kne eller hofte så er ikke bilen så langt unna. Også denne økta opplevdes positivt, fikk litt kjenning over høyre kne i det jeg løp ut og opp fra undergang ved Gullaug. Droppet derfor 4.runde og stoppet mens leken var god på 18km.Alt i alt en bra uke - 70km + på  6 timers på Ringerike 29.august er fortsatt innafor som mål.


1 kommentar:

  1. Min endeløse ros går til denne dype sjarmøren som er verdt å etterligne. Takk, doktor. Hei gutter, jeg heter Donna 38, jeg bor i San Francisco Bay, California. Mitt emosjonelle liv tok en stor vending og ble velsignet siden jeg ble henvist til ham av en familievenn som ble søster, smertene var så uutholdelige, det gjorde meg traumatisert fordi jeg hadde rastløse netter som nesten gjorde meg elendig og tom i omtrent året før operasjonen min med Dr. Egwali som hjalp meg med å gjenopplive det jeg trodde var borte, og slik endte det hele. Tro meg først, jeg var også en vantro på grunn av mine forskjellige møter med en rekke trollmenn og nettsteder som var i ferd med å bringe min herlige mann tilbake til meg. Jeg har alltid vært sterk, og jeg visste også at det måtte være et pålitelig sted å hjelpe min egen ville. veldig dårlig situasjon, så fant Kathy Dr.s artikkel, han var den ideelle mannen jeg en gang mistet og elsket for meg og barna mine. finn flaks!

    Viber / WhatsApp: +2348122948392
    E-post: dregwalispellbinder@gmail.com

    SvarSlett