søndag 7. april 2013

Morgentur med Mr. Phil - 23km

På fredag la jeg ut en melding om at jeg skulle ut på en rolig tur i dag. Responsen var avventende, noe som slett ikke var så overraskende, våren er en travel tid:)
Men, i går kveld dukket det opp en melding fra en Uller, som lurte på hva jeg mente med " rolig" tempo? Jeg la ut et svar på det, og gikk til sengs.

Etter en kort frokost i dag tidlig la jeg i vei litt før 8, og var litt spent på om det ble en tur med eller uten selskap. Da jeg ankom klubbhuset til Liungen var det sørgelig stille, men kort tid etter kom en Passat seilende inn, og der var Økern - eller Phil som han kalles hos Team Ull:)
Alt som manglet var en kald halvliter, men Skutebrygga var stengt gitt!

Dermed var det bare å hekte på seg drikketaska, og legge i vei. Jeg hadde som vanlig med meg GPSèn og fikk i oppgave om å sjekke fart en gang i mellom. Men planen var som nevnt tidligere en rolig tur, med mulighet til å prate underveis. Og slik ble det. Mye trivelig løpe / treningsprat, og dermed bare suser tiden og kilometerne avgårde.
Blide gutter en søndagsmorgen.

Vi løp ned til Amt.svingen, videre ned til Brakerøya, over Holmenbrua og opplangs elva til Landfallbrua. Der vendte vi og løp tilbake i retning Lier. Snittfarta ble på akkurat 5.30:)

Været var med oss, sol og passe temp - helt topp! Takk for en trivelig morgentur - vi satser på flere av disse utover våren!

http://connect.garmin.com/activity/294315166

1 kommentar: