onsdag 23. januar 2013

13km mølle

Treig start på uka. Treninga i går ble det ikke noe av. Kom hjem fra jobben og landa på sofaen, uggen kroppen. Halsvondt og verking, frykta det verste. Gikk i dvale og sov mesteparten av kvelden. Før jeg køya seriøst, tok jeg stygge mengder av dette:
Når jeg våkna opp i dag var formen langt bedre:)
Derfor klatra jeg på mølla og forsøkte et par km i litt over 5 blank fart. Deretter satte jeg autopiloten på 13 og løp 11 km til. Greit å få svetta ut litt. Enten har jeg fått skiten ut av kroppen, eller så smeller det skikkelig og jeg noen dager i senga......

http://connect.garmin.com/activity/265263536

4 kommentarer:

 1. Da satser vi på at du kommer deg unna "driten". Nå har jeg vært i kjempe dårlig for lenge, influensa og bronkitt er dårlig opplading til Bislett :( Lykke til!

  SvarSlett
  Svar
  1. Føler med deg Ståle, det er så kjipt når det ene tar det andre. Du har vært maks uheldig. Hadde en sånn runde for noen år siden sjøl. Trøsten må være at du kommer styrka ut av det på sikt og at det helt sikkert er lenge til du blir så dårlig igjen:)

   Slett
 2. Hehe, AKKURAT sånn hadde jeg det i går óg. Så jeg droppa også treningsturen i går, og satt heller med strikketøyet ett par timer i stedet for. Og så løp jeg en 7km´s tur i dag. Hehe, håper på det samme som deg; at jeg klarte å få det ut av kroppen... Well well, only time will tell ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Da håper jeg at du har klart å jage buseluskene ut av systemet. Helt klart lurt å vente en dag eller to når du merker at kroppen ikke er på lag. Men pokker så deilig når man kan få trent igjen også:)

   Slett