søndag 28. oktober 2012

Frisk langtur med Øystein -30km

Denne helga var en litt rotete helg med mye på programmet, dermed vanskelig å avtale noen fellestur.
Øystein la inn en melding på FB om en åpning på søndags formiddag, og etter en litt intensiv søndags morgen med hardjobbing var jeg klar for løpetur fra Lierskogen kl.12.00
Jeg var rask til å si i fra om at jeg ønsket et moderat tempo. Våknet nemlig opp med sår hals og tett nese på lørdagen. Det var helt greit for Øystein som hadde vært ute på en halvannen times tur i går + 40 års lag.. Turen vår gikk fra Kjenner gjennom Kjekstadmarka ned til Spikkestad. Derfra fant vi veien ned til Lahell, og løp videre til Gullaug.

Ved Gullaug fant vi ut at vi skulle ta med oss Schreinersletta og Lierstranda også før vi tok fatt på Lierbakkene opp til Damtjern. Tempoet måtte justeres litt av og til, det er lett at det øker når man løper og skravler om alt og ingenting - plutselig viser snitt tida 4.30, noe som er i raskeste laget på en rolig langtur. Har lest litt i andre blogger i dag også, og ser at det er flere spreke Lierkarer som har vært ute på langtur i dag: http://iknowiwaswrong.blogspot.no/ -  http://www.teamull.com/2012/10/hvem-var-pa-tur.html dette ble for tidlig for oss:)

Det var topp løpevær i dag med lav sol og høy blå himmel. Noen få plussgrader i lavlandet, mens det var frost i høyden. Nå i etterkant kjennes kroppen fin ut, halsen er ikke verre og beina er akkurat passe møre:) Takk for flott tur Øystein!


Tørre fakta for min del ble snittpuls 135, og snittfart på 5.06
http://connect.garmin.com/activity/237869483

1 kommentar:

  1. 30 km på en søndager..begynner å bli en god vane dette :-) Flott tur dere hadde :-)

    SvarSlett