søndag 11. mars 2012

33km i vårvær!

I går kveld var det gallamiddag og markering av S.K.Kraft deltakelse i Dubai maraton. Magne og Ellen tok oss imot med åpne armer. De serverte god mat og drikke til en super løpegjeng som det var skikkelig trivelig å se igjen.
Formannen har ordet


Kraftløpet ser ut til å gå av stabelen søndag 19 august. Enda gjenstår det noen detaljer rundt sponsing, men brikkene begynner å falle på plass. Det er en motivert gjeng som har lyst til å arrangere et proft mosjonsløp for både store og små.

Dagens økt ble en skikkelig langtur i nydelig vær. Løp først ut til Amt.svingen, Gullaug, Lierbakkene, Lierskogen, Drengsrud, Pukkverket, Ringveien, kraftveien, Hennumtorget og havna tilslutt på Hansebråtan hvor eldstemann og bil skulle hentes.
Det var varmt i Lierbakkene i dag
Dette ble en tur hvor jeg måtte jobbe litt ekstra mot slutten. Jeg var ikke flink nok til å drikke i starten, og hadde nok med litt for lite drikke. Etter 25 - 26 km var det bom stopp, måtte fram med en gel for å sparke skroget igang igjen. Men tempoet kom aldri etter dette. Mye motbakker fra Asker og opp til Tranby, spesielt Ringveien sugde big time i dag. Fikk i tillegg litt småvondt i venstre ankel mot slutten, men etter litt gange fikk jeg orden på det igjen.På slutten var til og med sølevannet jeg løp i så fristende at jeg holdt nesten på å bøye meg ned for en slurk.
Flott utsikt fra Gml. Drammensvei
Det var godt og ankomme Hansebråtan og styrte nedpå et par glass med solbergsaft.
Igrunnen greit med en sånn økt av og til. Kjenne at ikke alt går på skinner og slik man planlegger.
Uketotalen ble på 82km denne gang.
Nå skal det bli godt med en uke hvor jeg slakker av med noen km før en ny runde med tunge uker står for døren.
Gode gamle Kraftkollen, og snart framme etter en slitsom økt:)http://connect.garmin.com/activity/156821485

1 kommentar:

  1. Skjønte du var på langtur i dag ;-) her har det vært halsvondt og lite trening! Kjenner det stresser meg litt...

    SvarSlett