mandag 25. april 2011

Påskemaraton 2011

Så var det påskeferien over igjen, og tradisjonen tro reiser man til Drammen for å løpe.
I år var vi fire kollegaer som stilte fra Heia: Lise, Øystein, Per og Dag.
Alle er kommet vel i målEn flott gjeng blant mange blide mennesker i Drammen i dag. Arrangøren snakket om opp mot 200 deltakere, og det er imponerende.

Det var ny løypetrase av året, en løype som fungerte godt for min del. Klokka mi stoppet på 1.23.37 og det er pers med noen sekunder. Så dette var langt over hva jeg forventet av egne prestasjoner.
Hælen kjente jeg nesten ikke noe til heller, og det er lovende med tanke på 6 timers til lørdag.
Rett før starten!

Den opprinnelige planen min i dag var å få litt fart i kroppen uten å gi full gass. Men så var det dette her med gamle sirkushester og lukten av sagmugg! De fem første km gikk på mellom 3.43 og 3.50, og det er drøyt til å være meg. Heldigvis dukket fornuften opp før det smalt, jeg fikk justert farten og havnet i 4.00 tempo. Jeg løp stort sett alene fra 4 km til mål, det ble litt trått av og til. Men stadig fokus på pust og steg drev meg fram.

De andre Heialøperne klarte seg også meget bra i dag. Øystein løp et løp nede på 1.12 tallet et sted, imponernede!
En alltid like blid Øystein.

Lise debuterte i dag og kom inn rundt 1.50 et sted, hun slet i perioder med vondt kne.
Bra steg 1km før mål!Per har ligget i treningsleir i Danmark i påsken, der dro han på seg tendenser til runners knee, men stod han over i dag? Neida...
Her har vi Per fire meter fra mål, med to veldig vonde knærJon Harald Berge i fint driv, Gjermund er ferdig med sitt vognløpMens noen løper er det andre som sykler. Odd kom plutselig forbi, han skulle på en treningstur opp til Eikerbygdene. Greit med noen langturer i beina når man skal sykle Trondheim - Oslo!
Odd på tur!
Alt i alt så var dette en knalldag med gode løpevenner!
http://connect.garmin.com/activity/81421911

1 kommentar:

  1. Gratulerer med ny pers!! Kjempebra :-)

    Og ikke minst tusen takk for en morsom opplevelse! En super dag med Heialøperne. Dette var en høydare, selv om jeg må innrømme at jeg har et kne som har holdt meg våken i natt...

    SvarSlett